2025 9. Sınıf Coğrafya Konu Anlatımlı Soru Bankası Benim Hocam Yayınları
2025 9. Sınıf Coğrafya Konu Anlatımlı Soru Bankası Benim Hocam Yayınları

2025 9. Sınıf Coğrafya Konu Anlatımlı Soru Bankası Benim Hocam Yayınları

Fiyat : ₺209,00
KDV Dahil : ₺209,00
Barkod : 9786256073456
₺25,54 'den başlayan taksitlerle

Maarif Modeline Uygun

 

Akıllı Tahta Uyumlu

9. Sınıf Coğrafya Konu Anlatımlı Soru Bankası

Bu kitap, 9. sınıf Coğrafya sınavlarda başarılı olmalarını sağlamak amacıyla kapsamlı konu anlatımları ve çeşitli soru tipleri içermektedir. Kitap, her ünitenin konularını detaylı bir şekilde ele alırken, öğrencilerin konuları pekiştirmesi için bol miktarda alıştırma ve test sunar.

  • Konu Anlatımları: Her ünite, anlaşılır ve detaylı konu anlatımları ile desteklenmiştir. Öğrencilerin konuları daha iyi anlamaları için örnekler ve açıklamalar yer almaktadır.
  • Soru Bankası: Her ünitenin sonunda, konuları pekiştirmek amacıyla hazırlanmış kazanım odaklı sorular bulunmaktadır. Bu sorular, öğrencilerin sınavlara hazırlık sürecinde kendilerini test etmelerine yardımcı olur.
  • Çözümlü Sorular: Kitapta yer alan soruların çözümleri videolarla desteklenmiştir. Kitabın ön kapağındaki karekodu okutarak çözümlere ulaşılabilir.  Bu sayede öğrenciler, soruları nasıl çözmeleri gerektiğini öğrenebilirler.
  • Etkinlikler: Kitapta, öğrencilerin konuyu daha iyi kavrayabilmeleri için etkinlikler bulunmaktadır.

Kitap, öğrencilerin Coğrafya dersinde başarılı olmaları için gerekli tüm kaynakları sunmaktadır. Hem konu anlatımları hem de soru çözümleri ile öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflemektedir.

Yazar :
Bayram Meral
Sayfa Sayısı :
176
Ebat :
21x27
Basım Yılı
2025
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR